Social Media aanbod
Social Media zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Je wil er zichtbaar zijn, je verhaal vertellen en een grote achterban kweken. #hoedan?
Op deze manieren help ik jou met content voor je sociale kanalen:
Als content creator en/of manager. Ik schrijf, creëer en beheer jouw socials.
Als juf. Ik leer jou hoe je het zelf kunt doen.
Kies de manier die bij je past!

Social Media Management
Als Content Manager van jouw sociale kanalen (Instagram & Facebook) neem ik je deze zorg uit handen. Ik cre
ëer content die past bij jouw bedrijf. Nieuws, microblogs, kijkjes achter de schermen, relevante links en vooral: jouw verhaal. Zo vergroten we de betrokkenheid bij je bedrijf en worden je fans je beste klanten.

Werkwijze
Vooraf gaan we samen in gesprek. Ik wil jouw bedrijf van haver tot gort leren kennen, zodat ik weet waar ik over schrijf. Samen bepalen we jouw strategie. Alle uitingen worden
éérst aan jou voorgelegd. Na akkoord publiceer ik op de uitgekozen sociale kanalen.

Social Media Pakket op Maat
Nee, ik lever geen standaardpakketten met vaste prijzen. Maar alles is mogelijk,omdat ik graag zo persoonlijk mogelijk te werk ga. Zo blijven jouw sociale kanalen ook echt van jou. Keuze te over:
Alleen tekst / tekst en beeld
Zelf publiceren / ik publiceer
Zelf interactie verzorgen / ik ga de interactie aan met jouw doelgroep
Vanaf 4 posts per maand / tot 30 posts per maand
Na een vooraf vastgestelde periode gaan we weer samen in gesprek. Wat heeft het opgeleverd? We analyseren de statistieken en ik leg je uit wat dat betekent voor jouw bedrijf. Welke berichten lopen heel goed en op welke manier gaan we verder?
Wil jij weten wat ik voor jou en je sociale kanalen kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Instagram Cursus op maat
Qua social media heb ik mij gespecialiseerd in Instagram: het kanaal met de meeste potentie voor de bedrijven en ondernemers. En ook hier geldt: ik bied geen standaard cursus aan. Ik kies ervoor om iedere keer opnieuw een persoonlijk aanbod te doen en een cursus samen te stellen die past bij de vragen die jij rondom Instagram hebt.
Wil leren hoe je een pakkend profiel maakt? Hoe je hashtags inzet om je zichtbaarheid te vergoten? Wil je Instagram Shopping inzetten voor je bedrijf of begrijpen hoe je de statistieken voor je kunt laten werken? Ben je op zoek naar goede plantools of wil je weten hoe jij je bereik kunt laten groeien? Ik kan het je allemaal leren.
Vooraf gaan we dus in gesprek over je doel en je verwachtingen van de cursus. Ik vertel je wat de mogelijkheden zijn en samen stellen we zo de inhoud van de cursus samen. Je kiest voor de modules die aansluiten bij jouw wensen. Op die manier leer jij precies wat je op dat moment nodig hebt.
De dag van de cursus zelf staat in het teken van kennisoverdracht, maar we gaan ook direct praktisch aan de slag. Hierdoor kun je naderhand direct zelfstandig verder met Instagram.

Inhoud van de cursus:
Intakegesprek waarin we je instapniveau en de gewenste inhoud van de cursus bespreken
Zes modules naar keuze
Een dagdeel (drie uur) persoonlijke kennisoverdracht en praktische oefeningen
Overzichtelijk cursusmateriaal: een werkboek en naslagwerk
Dit persoonlijke pakket kost
150,- ex btw.
Wil jij je Instagram bedrijfsaccount ook boosten?

Plan een gratis kennismakingsgesprek