Social Media Management
Social Media zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Je wil zichtbaar zijn, je verhaal vertellen en een grote achterban kweken. #hoedan?

Als Content Manager van jouw sociale kanalen (Instagram & Facebook) neem ik je deze zorg uit handen. Ik creëer content die past bij jouw bedrijf. Nieuws, blogs, kijkjes achter de schermen, relevante links en vooral: jouw verhaal. Zo vergroten we de betrokkenheid bij je bedrijf en worden je fans je beste klanten.

Vooraf gaan we samen in gesprek. Ik wil jouw bedrijf van haver tot gort leren kennen, zodat ik weet waar ik over schrijf. Samen bepalen we jouw strategie. Alle uitingen worden éérst aan jou voorgelegd. Na akkoord publiceer ik op de uitgekozen sociale kanalen.

Na een vooraf vastgestelde periode gaan we weer samen in gesprek. Wat heeft het opgeleverd? Ik laat je de statistieken zien en leg uit wat dat voor jouw bedrijf betekent. Wat voor berichten lopen heel erg goed en op welke manier gaan we verder?
 

Aan te vullen met zakelijke blogs

Zakelijke blogs voor op je website + extra post op Facebook en Instagram met link naar de blog:

De onderwerpen van de blogs bepalen we samen. Ik sta open voor alle ideeën, maar geef ook advies.

 

Aan te vullen met een fotoshoot

Goede posts trekken meteen je aandacht. Social Media worden steeds persoonlijker. Jouw volgers zien jou graag zelf in beeld. Een mooi portret, aan het werk, achter de schermen en in je vrije tijd. Door persoonlijke beelden te delen op social media, bouw je een hechte band op met je achterban. Je bedrijf wordt menselijk en daardoor laagdrempelig om te benaderen.
 

Daarnaast is het goed om het alledaagse te laten zien. Waar werk je? Wat voor materialen gebruik je? Hoe ziet je bureau/atelier/vergaderzaal eruit? Dit soort foto’s doen het erg goed op social media.
 

Je kunt ervoor kiezen om zelf beeldmateriaal aan te leveren. Maak veel foto’s, deel ze met mij en ik bewerk en verwerk ze in je posts. Daarnaast put ik uit stockfoto’s. Die zijn vaak hartstikke mooi, maar doen het op social media wel iets minder goed dan ‘echte’ foto’s, omdat ze nou eenmaal minder persoonlijk zijn.
 

Een goede manier om een uitgebreide beeldbank op te bouwen, is het boeken van een fotoshoot. Ik kom dan op locatie foto’s maken van jou, je team en je werkplek. Als je dit twee of drie keer per jaar doet, heb je altijd mooie, actuele foto’s om te gebruiken op je feed.
 

Een fotoshoot duurt ongeveer 2,5 uur en levert genoeg foto’s op om maanden vooruit te kunnen.

 

- Fotoshoot op locatie: 200 euro (2,5 uur) +   kilometervergoeding

- Videoshoot op locatie: 200 euro (1,5 uur) + kilometervergoeding + bewerkingskosten

Pakket samenstellenABCDE
Kennismakingsgesprek
Strategie bepalen
Hashtagonderzoek
Doelgroeponderzoek
Posts per week12345
Instagram
Facebook
Stories/Verhalen
Terugkoppelingsgesprek Elk  
kwartaal
Elke
maand
Elke
maand
Elke
maand
Elke
maand
Prijs per maand€ 90€ 200€ 275€ 350€ 425
Download hier je inhaakkalender 2019
Pakket samenstellenABCDE
Kennismakingsgesprek
Strategie bepalen
Hashtagonderzoek
Doelgroeponderzoek
Posts per week12345
Instagram
Facebook
Stories/Verhalen
Terugkoppelingsgesprek Elk  
kwartaal
Elke
maand
Elke
maand
Elke
maand
Elke
maand
Prijs per maand€ 90€ 200€ 275€ 350€ 425