Schrijven voor bedrijven
Je bent ondernemer en goed in je vak. Maar er zijn dingen die je liever niet doet. Zoals het schrijven van teksten. Het lukt je niet om je gedachten goed te ordenen, de juiste toon te treffen, of je punt te maken. En het kost je zoveel tijd!
Gelukkig heb je mij nu gevonden, want ook ik ben goed in mijn vak. Ik schrijf teksten voor ondernemers en ik vang hun verhaal in woorden.
Dat maakt schrijven voor mij ook zo leuk: ik kom met allerlei mensen en branches in aanraking. Ik leer ontzettend veel van mijn opdrachtgevers. Zo weet ik intussen alles van rechtszaken, bootcampen, coaching, social media en juridisch getouwtrek.
Wat kan ik voor jou schrijven?
- Webteksten
- Zakelijke blogs
- Social Media Content

Webteksten die converteren
Een goede website lééft. Jouw bedrijf ontwikkelt zich voortdurend en daar hoort een actuele website bij. Die schrijf ik voor jou. Ik zet jouw aanbod in de spotlight, vertel het verhaal achter jouw bedrijf en zorg ervoor dat mensen nieuwsgierig worden naar jouw product. Ik schrijf SEO-teksten die voor conversie zorgen. Want daar is jouw website voor bedoeld!
CTA: Vergroot je online zichtbaarheid door krachtige, waardevolle teksten op je website.
Van één pagina, tot een volledige website: alles is mogelijk. TaalTut tikt het!

Ik wil meer info, bel me op!

Zakelijke blogs
Bloggen is een slimme manier om je online zichtbaarheid op een goedkope, maar effectieve manier te vergroten. Het trekt (nieuwe) bezoekers naar je website en het lokt interactie uit met je doelgroep. Dat wil je graag! Want zo kom jij erachter wat er leeft en wat jouw doelgroep belangrijk vindt.
Ik verdiep me graag in de onderwerpen die bij jouw doelgroep leven. In blogs geef ik antwoord op alle belangrijke vragen rondom jouw branche, bedrijf en product. Blogs zorgen er op die manier voor dat je vindbaarheid in zoekmachines er flink op vooruit gaat. En het laat zien dat jij expert bent in jouw vakgebied.
Daarom is een zakelijk blog een enorm waardevolle aanvulling op je website.
CTA: Wil jij dit ook voor je website?

Ja, ik wil een blog!

Social Media Content
Social Media zijn niet meer weg te denken uithet bedrijfsleven. Je wil er zichtbaar zijn, je verhaal vertellen en een grote achterban kweken.
#hoedan?

Ontdek het Social Media aanbod