Bloggen is een slimme manier om je online zichtbaarheid op een goedkope, maar effectieve manier te vergroten. Het trekt (nieuwe) bezoekers naar je website en het lokt interactie uit met je publiek. Dat wil je graag! Want zo kom jij erachter wat jouw doelgroep belangrijk vindt en wat er leeft.

Daarnaast is het een unieke kans om jezelf als expert in jouw vakgebied neer te zetten. Deel waardevolle kennis en win zo het vertrouwen van je toekomstige klanten.

Ik verdiep me graag in de onderwerpen die bij jouw doelgroep leven. In blogs geef ik antwoord op alle belangrijke vragen rondom jouw branche, bedrijf en product. Blogs zorgen er op die manier voor dat jouw online vindbaarheid een stuk groter wordt.

Blogs zorgen ervoor dat je website actueel en levendig blijft. Google houdt daarvan! Wanneer je regelmatig blogt, word je absoluut beloond met een hogere ranking. Eens per week, om de week of maandelijks? Alles is goed. Zolang je dat ritme maar lekker vasthoudt.
Laat blogs een onderdeel worden van je online marketing strategie.
Zakelijk bloggen
Laura van Esveld  |  The Social Project

Je blogs beginnen echt verschil te maken voor m’n SEO. Iedere keer als er een nieuwe online komt, is het volgens Google een ‘snelle stijger’. Missie geslaagd!
Dit zeggen anderen over mij:
Julia Veenstra  |  www.planjeuitje.nl

Super goed gedaan! Hij gaat dit weekend nog online! Ik kijk uit naar je nieuwe blog.
David Janssen  |  VPNgids.nl

Saskia heeft zich met veel toewijding gestort op de wereld van social media, en daar wat mooie teksten voor geschreven voor ons online platform. Ben voor een eerste kennismaking bij Saskia langs geweest op kantoor, en sindsdien altijd contact gehad via de mail. Enkele maanden samengewerkt en dat verliep allemaal zeer positief. Kan een samenwerking met Saskia aanraden.
Mail
Bel
Adres
Lankforst 2709
6538HA Nijmegen
Copyright © 2022        Algemene voorwaarden       Aanvullende Algemene Voorwaarden Taaltut    •   Privacyverklaring   •   Disclaimer   •   Contact   •  Website: ROYALwebsites